Cautare

1289 de rezultate pentru "stiri protv mall" (6.09 secunde)
La Bordei - Cotroceni Business Center, intersectie Vasile Milea cu intrare Fruntas Mihai Anghel, langa AFI Palace Cotroceni Mall - intrare Sfera, Bucuresti Data:
20, 21 si 22 octombrie au fost zilele dedicate marii deschideri Gymboland din City Park Mall Constanta, timp in care copiii au putut lua parte la nenumarate activitati distractive, petreceri si competitii.
In cadrul Bookfest, ii gasiti la standul G 04 si pe cei de la Treasure Tea and Coffee ce au magazine in Mall Promenada si Mega Mall la nivel minus 1.
- Evita situatii banale, de pilda un drum pana la piata sau pana la mall-ul aflat de vis-a-vis de casa.
Cu aceasta ocazie, mall-ul isi intampina publicul cu un concert aniversar Inna, dar si cu mii de vouchere cadou si o tombola la finalul careia castigatorul marelui premiu va pleca acasa cu o masina Mazda CX5.
Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti si Prefectura, Viitorul Spital Metropolitan, Calea Floreasca, la Mall Promenada; ... la Mall Park Lake;
Masurile care au cea mai mare eficienta sunt cele care sunt si cel mai simplu de aplicat -spalarea mainilor cu apa si sapun sau dezinfectia cu o solutie hidroalcoolica- inainte de masa, dupa ce ne-am intors din oras, dupa folosirea toaletei, dupa contactul cu zone utilizate de multe persoane " de exemplu autobuzul, scarile rulante din mall, dupa ce ne-am dezbracat de hainele de strada, dupa ce ne-am trecut mana prin par, dupa ce am stranutat, dupa ce am despachetat cumparaturile si am aranjat ambalajele cumparate din magazin, inainte de a ne atinge fata, nasul, gura -igiena respiratorie- stranutam , tusim, ne suflam nasul in batista de unica folosinta pe care o aruncam si ne spalam pe maini -utilizam propriul prosop in baie, propriul pahar si set de tacamuri acasa si obiecte de unica folosinta in locuri publice -un stil de viata sanatos- alimentatie nutritiva- fructe si legume proaspete, lactate, proteine de calitate superioara ( ou, peste, carne slaba), respectarea programului de somn, desfasurarea activitatilor fizice, timp petrecut in aer liber, evitarea toxicelor si a stimulentelor -evitarea aglomeratiilor (preferam sa iesim cu copilul in parc adecvat imbracati chiar daca este inca frig decat sa mergem la locul de joaca din Mall) -evitarea interactiunii cu persoane bolnave -suntem atenti la ce ne transmite propriul organism " cand ne simtim obositi fara motiv, cand ne doare ceva, cand simtim ca facem febra- si avem grija de noi- si sa ne mentinem sanatosi.Este ca in cazul pilotilor de avion- ca sa poti salva alte persoane trebuie sa fii capabil sa te salvezi pe tine intai.
Nu, fratilor, de preferinta - indicate si incurajate - sunt statiile peco si mall-urile. ... Revenind la mall-urile in plina expansiune si facand legatura cu nevoia de verde - nevoie inteleasa de primarul din Bacau, de exemplu - la noi problema sta de-a-ndoaselea.
De astazi puteti intra in mall fara sa prezentati certificatul verde, daca vreti sa mergeti la magazinul alimentar din interiorul complexului comercial.
- Faci parte din categoria vedetelor care-si cumpara haine din mall-urile bucurestene sau din strainatate? ... M-a mai vazut lumea si in mall, de unde imi cumparam haine.
In prima zi a anului 2023, romanii au luat cu asalt mall-urile si in special zona restaurantelor. Pe langa mancare, oamenii au facut cumparaturi sau pentru zonele de divertisment.
In cazul Rodicai Stanoiu stirile contineau aspecte si actiuni negative ale activitatii sale, inclusiv comentarii tendentioase ale jurnalistilor, pentru Mona Musca si Rovana Plumb reusita activitatii profesionale a implicat un numar mare de stiri in contexte pozitive si neutre.
O noua demisie la TVR Elena Voinea, redactorul-sef al redactiei Stiri Externe din cadrul Directiei stiri a TVR, a demisionat din aceasta functie luni. ... Elena Voinea a fost numita redactor-sef la Stiri externe in martie 2003.
Fostul director al Ziua, Sorin Rosca Stanescu, va lansa o platforma online pe care va dezvolta mai multe site-uri, printre care si unul de stiri.
AGENTIA DE STIRI BASILICA, A PATRA ANIVERSARE Agentia de stiri a Patriarhiei, Basilica, a implinit, azi, patru ani de existenta.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
Din 24 aprilie, Sport.ro a lansat primul jurnal sexy de stiri din Romania - "Goluri si goale!" Cate doua super prezentatoare in fiecare editie vor demonstra de ce stirile sunt mai mult decat apetisante - in timp ce telespectatorii vor asculta cele mai mondene stiri, "sarea si piperul" in sport, fetele isi vor dezvalui formele.
De cateva luni am dat startul blogului cu stiri culturalo-culinare si m-am tot jucat si cu uneltele Facebook. ... Eu imi aduc de pe blog (de acasa) si expun evenimente culturale, stiri despre restaurante deschise de curand etc.
"Domnul Traian Basescu poate sa apara la stiri si poate sa participe la orice emisiune a posturilor publice de radio si TV , fara niciun fel de problema", a subliniat Ralu Filip, presedinte CNA.
Urmeaza sa vizionam la posturile de televiziune, in mod obligatoriu, jumatate stiri pozitive si jumatate stiri negative. Astfel, vom afla probabil ca, desi nu a reusit sa treaca de grupe, nationala de fotbal a Romaniei a castigat, pana la urma, Euro 2008.
google-analytics.com